Penisforstoring behover inte ga till via smartsamma kirurgiska ingrepp nu langre, nu finns dessa varldsledande penisforstoringspiller som efter genomgangen kur kan oka din penis storlek upp till 25% . Aven dessa ar beprovade och FDA godkanda.

Naturlig penisforstoring

 Potensmedicin  säljer endast FDA godkända generiska potensmediciner. Till de vanligaste och bästsäljande tillhör Viagra,Cialis,Levitra och Kamagra, vi har dessutom en hel mängd varianter på alla dessa potensmedel. Vi säljer också mediciner för penisför

Trots att ingen kvinna kommer säga det öppet, ändå kan du vara säker på det – penisstorleken spelar roll

Endast en penis på 18 till 22 centimeter med en stor omkrets ger möjligheten att ge kvinnan en orgasm, som hon gärna berättar öppet till sina väninnor. En liten penis kan inte stimulera så många nerver i kvinnans könsorgan som krävs för en orgasm – du kan vara en jätte skicklig älskare, men utan den rätta penis storleken kommer du aldrig kunna leva upp till dina högsta möjligheter.

Storleken på din penis speglar också hur du ser på dig själv och din egen sexualitet.

Oberoende om du lever i ett fast förhållande eller om du har tillfälliga sexuella kontakter så är målet detsamma. Du vill tillfredsställa dig själv och din partner. Du vill ge henne den största möjliga njutningen, som ingen annan man kan komma i närheten av. En mindre penis leder till att ni inte kan njuta fullt ut vid ett vaginalt samlag.

Föreställ dig nu hur ditt sexliv skulle se ut, om din penis skulle vara längre och grövre. Föreställ dig kvinnans reaktion när ni har tagit av er kläderna. Känn av njutningen som ni upplever under sexakten. När ni uppnår orgasm så hör du kvinnan säga "det var det bästa sex jag haft i hela mitt liv". Föreställ dig din förvåning när det är hon som erbjuder dig att göra det en gång till. Känn dig stolt även om det bara var ett engångsligg. Upplev också glädjen om du är i ett fastförhållande och du och din partner får tillbaka glöden efter ett par års tristess. Ja, storleken spelar roll.

Ta kontrollen över ditt sexliv

Om man är missnöjd med sexlivet så leder det snabbt till dåligt självförtroende och till osäkerhet vid intima kontakter, detta kan även orsaka depressioner och en känsla av isolering. De flesta män gör ingenting åt detta. De känner inte till att det finns en lösning som kan förändra deras intima liv.

Du har turen att du hittade till vår hemsida eftersom du tog redan det första viktiga steget att ta kontrollen över ditt sexliv.

En intensivare njutning och bättre självförtroende är nu inom ditt räckhåll

Din penisstorlek är inte bestämd för resten av din livstid. Tvärtom - penisförstoring är ingenting nytt.

Rika män har sedan många år tillbaka besökt privata, exklusiva kliniker. För att göra sin penis större så genomgick de smärtsamma och dyra plastikoperationer. De som hade inte råd med plastikoperationer bestämde sig för att använda en så kallad penissträckare och andra obehagliga tekniska apparater som tjänar till att på ett mekaniskt sätt försöka förlänga penisen.

Sedan en vis tid tillbaka finns det redan olika typer av medikament på den svenska marknaden "för penis förstoring". De flesta utav dem är tillgängliga enbart på apoteket och mot uppvisande av ett recept från läkaren. Det är så eftersom deras intagande kan medföra en rad olika biverkningar.

Kom ihåg att din sexuella prestationsförmåga beror först och främst på ditt allmänna hälsotillstånd. Innan du köper ett sådant medikament föreställ dig hur din kropp kan komma att reagera när du utsätter den för en syntetisk och kemisk substans, som har blivit testad på ett laboratorium i ett par månader, men dess faktiska påverkan och långtidseffekter är fortfarande okända.

Som tur har du nu ett annat alternativ.

Vad skulle du välja om du fick veta att det finns ett fullständigt säkert och smärtfritt sätt att förstora din penis med 3,5 till 7,5 centimeter?

XtraSize är ett kosttillskott i form av piller. Användningen kommer leda till att du får en större penis både i längd och tjocklek, utan någon smärta alls. Nu kan du äntligen bli den mannen som du alltid velat vara – öka storleken på din penis och du kommer att maximera njutningen vid samlag för både dig och din partner.

Det enda du behöver göra är att ta en XtraSize tablett varje morgon efter frukosten. Redan efter ett par dagar kommer du se de första effekterna i form av starkare erektioner och att samlaget kommer vara en längre tid. Fortsätter du behandlingen så kommer din penis successivt bli större. Efter en månads användning av XtraSize kommer din penis att växa 3 centimeter och därmed stegvis öka under sex månader - upp till 7,5 centimeter.

XtraSize är helt ofarligt – det är utarbetat enligt en amerikansk formel som består av en blandning av naturingredienser vilka är väl beprövade sedan många år tillbaka. Vid ett flertal tillfällen har effekterna blivit bevisade. Säkerheten vid användning av XtraSize har blivit bekräftad med positiva omdömen från tusentals nöjda män – deras liv blev helt förändrat av XtraSize. Vårt medel är även uppskattat av läkare och dietister – se vår garanti.

Hur far man storre penis